Rože - mini (ciklama)

4,00 €

Polepšajte svoje sladke mojstrovine z jedilnimi sladkornimi rožicami. So ročno izdelane, brez dodanih azo barvil in skorajda ni sladice, kjer jih ne bi mogli uporabiti. Položite jih lahko na torte, muffine, makrone, pecivo, piškote, cake popse… Vam je ljubša bela barva, ki je simbol čistosti, usmiljenja in nedolžnosti ali rožnata, barva ljubezni?

 

Podrobnosti

Ročno izdelane sladkorne rožice.

Jedilne rožice so narejene iz sladkorne rojal mase in jih lahko uporabite za okrasitev tort, muffinov, makronov, peciva, piškotov, cake popsov… Rožice so velike 25 mm, v pakiranju je 12 kosov.

Uporaba: lahko jih položite na čokoladne prelive, ganache, smetano, masleno kremo, sladkorno (tičino) maso. Če je treba, jih lahko tudi prilepite – s pomočjo jedilnega lepila. Prepričana sem, da boste rožice, tako hitro, kot jih boste kupili tudi uporabili. Če jih boste želeli shraniti, jih pustite v zaprti, originalni embalaži, na hladnem in suhem mestu.

Količina: 12 rožic v pakiranju

Hranilna vrednost na 100 gramov: energija 400 kcal, ogljikovi hidrati 100 g

Sestavine: sladkor, koruzni škrob, jajčni beljak, sredstvo proti sprijemanju E555, barvili E122 in E104 (lahko škodljivo vplivata na aktivnost in pozornost otrok)*

* Barvila se uporabljajo izključno zaradi lepšega videza živil. Največ pomislekov med kritičnimi potrošniki so sprožila barvila E102, E104, E122, E124, E129, potem ko je študijska skupina Univerze v Southamptonu razkrila povezavo med njihovim uživanjem in hiperaktivnostjo otrok (starih tri, osem in devet let), ki so jo opažali starši in učitelji. Dokazi študije so omejeni in niso statistično značilni. Zgoraj našteta barvila so umetno pridobljena in živila obarvajo rumeno, oranžno in rdeče, najpogosteje pa jih najdemo v gaziranih pijačah, piškotih s pomarančnim nadevom, instant juhah in praških za pudinge.

 

Pakirano v prostorih, kjer so lahko prisotni tudi oreščki.

 

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Rože - mini (ciklama)

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena