Ljubezen na prvi ugriz vam obljublja 7 stvari

1. Brezplačno dostavo

Če naročite izdelke v skupni vrednosti 50,00 € ali več (ne velja za sladice po naročilu), vam stroške dostave v celoti častim jaz.

Pri nakupu od 25,01 € do 49,99 € je strošek dostave 2,00 €.

Pri nakupih do 25,00 € je strošek dostave 3,90 €.

Drugih skritih stroškov ni.

2. Hitro dostavo

Če naročite izdelke (ne velja za sladice po naročilu) do 13.00, ki bodo plačani po povzetju, bodo že naslednji dan pri vas. Vsa naročila prejeta po 13.00 zapakiram še isti dan in odpošljem takoj naslednji delovni dan. Paket bo pri vas najkasneje v roku dveh delovnih dni; razen, če se kaj hudo ne zalomi ali zmanjka zaloge.

Pri plačilu po predračunu (UPN nalogu, pri referenci navedite številko računa), bodo izdelki odpremljeni takoj, ko bo plačilo izvedeno.

3. Kakovost

Izdelki, ki jih najdete v moji spletni prodajalni so najboljše kakovosti, od skrbno izbranih proizvajalcev oziroma dobaviteljev izključno iz držav EU. Predvsem pa sem veliko večino izdelkov preizkusila sama, saj je bila kakovost predpogoj, da so naprodaj v spletni prodajalni. Nad izdelki sem navdušena in prepričana sem, da boste tudi vi.

4. Plačilo po povzetju ali predračunu (UPN nalogu)

To pomeni, da svoj paket plačate dostavljavcu DPD dostavne službe z gotovino, ko vam ga bo prinesel domov. Podjetje DPD vam bo na dan dostave poslalo SMS sporočilo o približni uri dostave paketa. Paket lahko plačate tudi po predračunu (UPN nalogu, pri referenci navedite številko računa), kar pomeni, da vam ob dostavi ne bo treba dostavljavcu plačati z gotovino.

5. Preprost nakup

Spletni nakup v moji spletni prodajalni je sila preprost. Izberete želene artikle, jih dodate v košarico, vpišete naslov za dostavo in to je to. Preprosto in hitro, mar ne?

6. 14 dnevno garancijo

100% sem prepričana, da boste s kupljenimi izdelki zadovoljni. Če pa se slučajno zgodi nasprotno oziroma ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, mi ga lahko v 14-ih dneh vrnete – nepoškodovane, neuporabljene in v originalni embalaži, jaz pa vam vrnem denar. Pište mi na info@ljubezennaprviugriz.si.

7. Brezplačno pomoč

Vsak delovnik me lahko pokličete na 041 208 206 in vam bom poskušala čim boljše svetovati in pomagati. Lahko mi pošljete tudi e-mail na info@ljubezennaprviugriz.si, na katerega vam bom odgovorila v čim krajšem možnem času.