Moja zgodba

Jelena Vadnjal

Že odkar pomnim, me je zanimalo vse, kar je povezano s peko sladic. Mama je bila odlična učiteljica na tem področju, že v osnovni šoli pa sem začela eksperimentirati z recepti in sestavinami.

Čeprav sem vedno rada pekla, si niti v sanjah nisem predstavljala, da bo kraljestvo sladic postalo moj glavni karierni izziv. Velikokrat sem slišala spodbude, da bi morala odpreti svojo slaščičarno, a sem vedno odmahnila z roko in navrgla, da “zdaj še ni pravi čas”. Ljubezen do peke sladic je namreč sprva premagal radijski mikrofon (Moj radio, Velenje) in kasneje televizijske kamere (voditeljica oddaje E+ na Kanalu A).

Po 20 letih dela v medijih sem se po rojstvu hčerke Miše Zarje vprašala, kaj bi rada počela v življenju. V čem resnično uživam? Izkazalo se je, da je to ravno peka sladic - ljubezen na prvi (sladki) ugriz.

Ker na tem področju nisem imela formalne izobrazbe, sem opravila nacionalno poklicno kvalifikacijo (NPK) za izdelavo slaščic, kruha, pekovskih izdelkov in testenin, nato pa sem se začela poigravati z idejo o spletni prodajalni z izdelki in pripomočki za dekoracijo sladic. Zakaj? Ker me je pogosto jezilo, ko sem v trgovinah brskala po policah z izdelki za dekoracijo sladic, pa me je skromna ponudba vedno znova razočarala.

Izdelki, ki jih najdete v moji spletni prodajalni so najboljše kakovosti, od skrbno izbranih proizvajalcev oziroma dobaviteljev iz držav EU. Predvsem pa sem veliko večino izdelkov preizkusila sama, saj je bila kakovost predpogoj, da so naprodaj v spletni prodajalni. Nad izdelki sem navdušena in prepričana sem, da boste tudi vi.  

Če kliknete na blog Jelenin Sweet Butik boste našli recepte za noro dobre sladice (tako pravijo drugi :)), če pa menite, da peka sladic ni za vas, vam lahko ponudim individualni tečaj – ena na ena, v vaši kuhinji, na domačem terenu, s pripomočki, ki jih poznate. Lahko vam zagotovim, da nikoli več ne boste rekli – jaz pa ne znam peči! 

Iščete sladico ali torto edinstvenega okusa, unikatno dekorirano, narejeno iz najbolj kakovostnih sestavin? Ste na pravem naslovu! Pošljite povpraševanje, komentarje ali pohvale na e-mail: info@ljubezennaprviugriz.si.


Vaša Jelena