Kužki

4,00 €

Polepšajte svoje sladke mojstrovine z ljubkimi motivi navihanih kužkov. Okraski so ročno izdelani, brez dodanih azo barvil in skorajda ni sladice, kjer jih ne bi mogli uporabiti. Položite jih lahko na torte, muffine, makrone, pecivo, piškote, cake popse… V pakiranju je 12 okraskov, premer enega je približno 25 mm.

 

 

Podrobnosti

Ročno izdelani sladkorni okraski z motivom navihanih kužkov.

Narejeni so iz sladkorne rojal mase in jih lahko uporabite za okrasitev tort, muffinov, makronov, peciva, piškotov, cake popsov… Okraski so veliki 25 mm, v pakiranju je 12 kosov.

Uporaba: lahko jih položite na čokoladne prelive, ganache, smetano, masleno kremo, sladkorno (tičino) maso. Če je treba, jih lahko tudi prilepite – s pomočjo jedilnega lepila. Prepričana sem, da boste okraske, tako hitro, kot jih boste kupili tudi uporabili. Če jih boste želeli shraniti, jih pustite v zaprti, originalni embalaži, na hladnem in suhem mestu.

Količina: 12 okraskov v pakiranju

Hranilna vrednost na 100 gramov: energija 400 kcal, ogljikovi hidrati 100 g

Sestavine: sladkor, koruzni škrob, jajčni beljak, barvila E104, E122, E129 in E133 (nekatera lahko škodljivo vplivajo na aktivnost in pozornost otrok)*

* Barvila se uporabljajo izključno zaradi lepšega videza živil. Največ pomislekov med kritičnimi potrošniki so sprožila barvila E102, E104, E122, E124, E129, potem ko je študijska skupina Univerze v Southamptonu razkrila povezavo med njihovim uživanjem in hiperaktivnostjo otrok (starih tri, osem in devet let), ki so jo opažali starši in učitelji. Dokazi študije so omejeni in niso statistično značilni. Zgoraj našteta barvila so umetno pridobljena in živila obarvajo rumeno, oranžno in rdeče, najpogosteje pa jih najdemo v gaziranih pijačah, piškotih s pomarančnim nadevom, instant juhah in praških za pudinge.

Pakirano v prostorih, kjer so lahko prisotni tudi oreščki.

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Kužki

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena