Jedilno zlato - 23 karatov (nitke)

55,00 €

Zlato. Že stoletja simbol prestiža in bogastva se lahko odslej blešči tudi na vaših sladkih kreacijah. Jedilne zlate nitke (23 karatov) so idealna izbira za zaročne, poročne in ostale slavnostne torte. Z njimi lahko okrasite tudi makrone, pecivo, piškote, cake popse, muffine… Izdelane so v Veliki Britaniji; nimajo okusa ali vonja in so peresno lahke. Lahko jih uživajo pripadniki vseh verskih skupin, vegetarijanci in vegani.

Navdušite svoje goste z razkošnimi sladkimi mojstrovinami!

 

Podrobnosti

Dekadentno in veličastno jedilno zlato kot kulinarični okras simbolizira srečo in blaginjo.

Jedilne zlate nitke (23 karatov) lahko uživajo pripadniki vseh verskih skupin, vegetarijanci in vegani. Pod strogim nadzorom in z največjo mero pazljivosti so jih izdelali v Veliki Britaniji in so v skladu s standardi varne hrane Evropske unije. Nimajo okusa ali vonja, a poskrbijo za razkošen videz vaših sladic.

Uporaba: svetujem vam, da jih na sladico položite tik preden jo postrežete. Najlažje jih boste na sladico prenesli (bodite nežni!) s pomočjo pincete, v skrajni sili pa lahko uporabite tudi zobotrebec. Pri jedilnem zlatu velja samo eno pravilo – manj je več. Zadostuje že nekaj nitk, kar pomeni, da boste lahko z enim pakiranjem okrasili veliko sladic.

Jedilne zlate nitke (23 karatov) lahko položite na čokoladne prelive, ganache, smetano, masleno kremo, sladkorno (tičino) maso. Če je treba, jih lahko tudi prilepite – s pomočjo jedilnega lepila. Prepričana sem, da boste jedilne zlate nitke tako hitro, kot jih boste kupili tudi uporabili. Če jih boste želeli shraniti, jih pustite v zaprti, originalni embalaži, v hladnem in suhem prostoru.

Količina: 100 mg

Sestavine: E175

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Jedilno zlato - 23 karatov (nitke)

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena