Jedilni metulji - živalski potiski (leopard)

7,90 €

Ker so narejeni iz krompirjevega škroba, palmovega olja in vode, so primerni tudi za vegetarijance in vegane. Omenjene sestavine so izključno iz Velike Britanije, kjer jih tudi izdelujejo. Uporabite jih lahko za dekoracijo tort, muffinov, cake popsov in z njimi svojim sladicam dodate mojstrski pečat. Moje kraljestvo metuljev sestavljajo pisani, tisti z živalskimi potiski, pikčasti in kostko metulji. Veliki so približno 5,5 cm, v pakiranju je 12 metuljev. Katere boste izbrali? 

 

Podrobnosti

Jedilni metulji iz naravnih sestavin primerni tudi za vegetarijance in vegane.

Jedilni metulji so narejeni iz treh naravnih sestavin (krompirjevega škroba, palmovega olja in vode) in so primerni tudi za vegetarijance in vegane. Debelina metuljev je približno 0.35 mm, barvni tisk je izredno kakovosten, kompleten proces izdelave – od nabave surovin do končnega izdelka - pa poteka v Veliki Britaniji.

Uporaba: metulji so izrezani do tankega roba in le rahlo jih pritisnete s prsti, pa so že pripravljeni za uporabo. Lahko poletijo na poročne ali rojstnodnevne torte, muffine, cake popse… Svetujem vam, da jih na sladico položite tik preden jo postrežete, saj ne marajo vlage in v hladilniku ne bi ostali čvrsti in hrustljavi. Lahko jih postavite na čokoladne prelive, ganache, smetano, masleno kremo, na sladkorno (tičino) maso pa jih lahko prilepite tudi s kapljico hladne vode. Prepričana sem, da boste metulje, tako hitro, kot jih boste kupili tudi uporabili. Če boste metulje želeli shraniti, jih pustite v zaprti, originalni embalaži, v hladnem in suhem prostoru.

Količina: 12 metuljev v pakiranju

Hranilna vrednost na 100 gramov: energija 372 kcal, maščobe 1.8 g

Sestavine: krompirjev škrob, palmovo olje, voda, aroma vanilje, sladilo E955, barvila: lahko so prisotna E102, E110, E122, E133, E151 (nekatera lahko škodljivo vplivajo na aktivnost in pozornost otrok)*

* Barvila se uporabljajo izključno zaradi lepšega videza živil. Največ pomislekov med kritičnimi potrošniki so sprožila barvila E102, E104, E122, E124, E129, potem ko je študijska skupina Univerze v Southamptonu razkrila povezavo med njihovim uživanjem in hiperaktivnostjo otrok (starih tri, osem in devet let), ki so jo opažali starši in učitelji. Dokazi študije so omejeni in niso statistično značilni. Zgoraj našteta barvila so umetno pridobljena in živila obarvajo rumeno, oranžno in rdeče, najpogosteje pa jih najdemo v gaziranih pijačah, piškotih s pomarančnim nadevom, instant juhah in praških za pudinge.

Pakirano v prostorih, kjer so lahko prisotni tudi oreščki.

 

 

 

 

 

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Jedilni metulji - živalski potiski (leopard)

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena