Jedilna barva - v pasti (modra)

4,00 €

Postanite mojstri mešanja barv! Jedilne barve v pasti so izredno kakovostne, primerne za domačo in profesionalno uporabo. So veliko bolj intenzivne od ostalih jedilnih barv, zato za obarvanje potrebujete zelo majhno količino. Lahko jih mešate med sabo in ustvarjate svoje unikatne odtenke. So brez glicerina in glutena in primerne za vegetarijance. Izdelane so v Veliki Britaniji in so idealne za barvanje sladkorne (tičino) mase, marcipana, maslene kreme, smetane, biskvitnega testa, testa za piškote… Kateri odtenek boste izbrali?

 

Podrobnosti

Izredno kakovostne barve za domačo in profesionalno uporabo brez glicerina in glutena.

Izredno kakovostne jedilne barve v pasti za domačo in profesionalno uporabo so veliko bolj intenzivne od ostalih jedilnih barv, zato za obarvanje potrebujete zelo majhno količino. Barve lahko mešate med sabo in ustvarjate svoje unikatne odtenke. So brez glicerina in glutena in primerne za vegetarijance.

Uporaba: ker so jedilne barve v pasti zelo koncentrirane jih je treba dodajati postopoma in v majhnih količinah – za noževo konico. Raje dodajte večkrat po malo, dokler ne dobite želenega odtenka. Upoštevajte tudi, da se intenzivnost barve spremeni s sušenjem. Zato po dodajanju barve počakajte nekaj minut in šele nato preverite, ali ste dobili odtenek, ki ste ga želeli.

Barve lahko tudi mešate med sabo, z dodatkom bele pa boste dobili čudovite nežne, pastelne odtenke.

Če boste z barvami risali ali pisali po sladkorni (tičino) masi ali marcipanu, jih razredčite s kančkom vode. Sicer pa lahko z njimi obarvate sladkorno (tičino) maso, marcipan, masleno kremo, smetano, biskvitno testo, testo za piškote

Priporočen odmerek je 5 g jedilne barve v pasti na 500 g sladkorne (tičino) mase, marcipana,… Shranjujte jih v hladnem in temnem prostoru.

Količina: 20 g

Sestavine: glukozni sirup, voda, sredstvo za zgoščevanje E1422, regulator kislosti: ocetna kislina, barvili E133 in E151

Pakirano v prostorih, kjer so lahko prisotni tudi oreščki.

 

 

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Jedilna barva - v pasti (modra)

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena