Jedilna barva - tekoča (modra)

3,00 €

Postanite mojstri mešanja barv! Tekoče jedilne barve so izredno kakovostne, primerne za domačo in profesionalno uporabo. So zelo intenzivne, zato za obarvanje potrebujete majhno količino. Lahko jih mešate med sabo in ustvarjate svoje unikatne odtenke. So brez glicerina in glutena in primerne za vegetarijance. Izdelane so v Veliki Britaniji in so idealne za barvanje sladkorne (tičino) mase, marcipana, maslene kreme, smetane, biskvitnega testa, testa za piškote… Z njimi lahko seveda obarvate tudi piškotne breskvice, hruške, slive… Hkrati so odlična izbira za barvanje z airbrushem.  Kateri odtenek boste izbrali?

 

Podrobnosti

Izredno kakovostne barve za domačo in profesionalno uporabo brez glicerina in glutena.

Izredno kakovostne tekoče jedilne barve za domačo in profesionalno uporabo so zelo intenzivne, zato za obarvanje potrebujete zelo majhno količino. Barve lahko mešate med sabo in ustvarjate svoje unikatne odtenke. So brez glicerina in glutena in primerne za vegetarijance.

Uporaba: ker so tekoče jedilne barve zelo koncentrirane jih je treba dodajati postopoma in v majhnih količinah – po kapljicah. Raje dodajte večkrat po malo, dokler ne dobite želenega odtenka. Upoštevajte tudi, da se intenzivnost barve spremeni s sušenjem. Po dodajanju barve počakajte nekaj minut in šele nato preverite, ali ste dobili odtenek, ki ste ga želeli. Barve lahko tudi mešate med sabo.

Če boste z barvami risali ali pisali po sladkorni (tičino) masi ali marcipanu, jih razredčite s kančkom vode. Sicer pa lahko z njimi obarvate sladkorno (tičino) maso, marcipan, masleno kremo, smetano, biskvitno testo, testo za piškote… Uporabite jih lahko tudi za obarvanje piškotnih breskvic, hrušk, sliv,… Hkrati so odlična izbira za barvanje z airbrushem

Priporočen odmerek je 8 - 10 kapljic tekoče jedilne barve na 500 g sladkorne (tičino) mase, marcipana,… Shranjujte jih v hladnem in temnem prostoru.

Količina: 20 ml

Sestavine: voda, konzervans: ocetna kislina, barvili E133 in E151

Pakirano v prostorih, kjer so lahko prisotni tudi oreščki.

 

 

 

 

 

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Jedilna barva - tekoča (modra)

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena