Rože - velike (rožnata lilija)

15,00 €

Polepšajte svoje sladke mojstrovine z jedilno sladkorno lilijo. Ta prekrasna bela lilija je ročno izdelana in je odlična izbira za poročne in ostale slavnostne torte. Izdelana je iz kakovostne mase za oblikovanje rož. Ta je podobna sladkorni (tičino) masi, a se hitreje suši in je veliko bolj trda, da rože ohranijo obliko. Bela lilija je velika približno 100 mm in komaj čaka, da jo utrgate.

 

Podrobnosti

Ročno izdelana sladkorna lilija.

Bela lilija je narejena iz kakovostne mase za oblikovanje rož. Velika je približno 100 mm in jo lahko uporabite za dekoracijo poročnih in ostalih slavnostnih tort.

Uporaba: lahko jo položite na čokoladni preliv, ganache, smetano, masleno kremo, sladkorno (tičino) maso. Za varen stik s hrano priporočam uporabo plastičnega tulca za rože. Če lilije ne boste takoj uporabili, jo hranite na suhem mestu, pri temperaturi 18 - 24 C.

Količina: 1 bela lilija

Hranilna vrednost na 100 gramov: energija 400 kcal, ogljikovi hidrati 100 g

Sestavine: sladkor, glukoza, voda, kokosova maščoba, palmovo olje, krompirjev škrob, ksantan gumi, naravna aroma, kalijev sorbat, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, barvila: lahko so prisotna E102, E110, E122, E133, E151 (nekatera lahko škodljivo vplivajo na aktivnost in pozornost otrok)*

* Barvila se uporabljajo izključno zaradi lepšega videza živil. Največ pomislekov med kritičnimi potrošniki so sprožila barvila E102, E104, E122, E124, E129, potem ko je študijska skupina Univerze v Southamptonu razkrila povezavo med njihovim uživanjem in hiperaktivnostjo otrok (starih tri, osem in devet let), ki so jo opažali starši in učitelji. Dokazi študije so omejeni in niso statistično značilni. Zgoraj našteta barvila so umetno pridobljena in živila obarvajo rumeno, oranžno in rdeče, najpogosteje pa jih najdemo v gaziranih pijačah, piškotih s pomarančnim nadevom, instant juhah in praških za pudinge.

Pakirano v prostorih, kjer so lahko prisotni tudi oreščki in jajca.

 

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Rože - velike (rožnata lilija)

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena