Loading...

0

Ni artiklov v košarici.

Jelenin Sweet Butik

  • 25. 9. 2015

    Velikonočna lešnikova gnezda

    Če imate radi lešnike, je to prava sladica za vas. Za pripravo gnezd ne potrebujete pečice in so hitro pripravljena, da o okusu sploh ne govorim. Jaz sem jih sicer naredila za veliko noč (ker zaenkrat še ne pečem potic ☺); če jih povaljate v mletih lešnikih, pa so lahko del sladkih krožnikov ob različnih priložnostih – poroke, rojstni dnevi ipd. Še to... preberi vse
  • 25. 9. 2015

    Domača salama

    Salama, ki jo, če je dovolj ohlajena, lahko narežete kar na mesoreznico.☺ Je sploh treba posebej izpostavljati, da so nad njo navdušeni predvsem moški; tudi tisti, ki po glavni jedi namesto sladice raje izberejo pršut?☺ Upoštevajte, da so količine sestavin približne, saj jih, ko sem jo delala prvič, nisem tehtala. Masa mora biti kompaktna; dovolj trda, da... preberi vse
  • 15. 9. 2015

    Išlerji

    Na tečajih za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije (za izdelavo slaščic, kruha, pekovskih izdelkov in testenin) so nam že uvodoma razložili, da nas bodo naučili zgolj osnov. Naj ne pričakujemo preveč, saj ne bomo pripravljali sladic, ki so trenutno in – denimo makrone, cheesecake, sladice v kozarcih ipd. In res smo ostali zgolj in samo pri osnovah. ... preberi vse
  • 15. 9. 2015

    Tiramisu muffini

    Ste vedeli, da se gastronomski zgodovinarji in kulinarični strokovnjaki ne morejo zediniti o poreklu najbolj znane italijanske sladice? Eni trdijo, da izvira iz Toskane, spet drugi, da je nastala v pokrajini Veneto. Ni pomembno ☺, jaz sem ga delala že v vseh mogočih variantah. Kot klasičen tiramisu, v obliki torte in kot sladico v kozarcu. Tile tiramisu muffini... preberi vse
  • 15. 9. 2015

    Tradicionalni Clafoutis

    Nisem posebej strastna ljubiteljica češnjevih sladic. Edina, ki me je zaenkrat prepričala, je francoski clafoutis (prebere se klafuti). Preprost in hiter za pripravo, lahek in dovoljuje improvizacijo.☺ Nobene posebne filozofije – češnje se razporedijo po pekaču in prelijejo z maso, ki je malo bolj gosta od mase za palačinke. Clafoutis ni biskvit, temveč bo... preberi vse
  • 15. 9. 2015

    Črni labod

    Ne vem, ali me je tale cheesecake navdušil bolj zaradi imena ali čudovitih slastnih robid.☺ Glede na to, da je zamrznjene robide težko dobiti, sveže pa so v trgovinah drage kot žafran (in plesnive – pred kratkim sem v eni od trgovin odprla vseh 10 posodic z robidami in prav v vsaki je bilo nekaj plesnivih), vedno komaj čakam na prvo bero pri starših, ki jih... preberi vse

Izdelkov 41 do 46 od skupaj 46

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Prednosti nakupa v spletni prodajalni LJUBEZEN NA PRVI UGRIZ: