Loading...

0

Ni artiklov v košarici.

Jelenin Sweet Butik

  • 22. 12. 2015

    Karamela Bella

    To, da imam kakije zelo rada, veste ☺. In vsako leto jih dobim kar nekaj kilogramov iz Obale, tako da mi včasih že zmanjka idej, kaj narediti iz njih. Tale tortice je nastala spontano, za možev rojstni dan. In je premagala čokoladno torto s kremo iz pistacij ☺. Ker sem vse plasti Karamele Belle delala bolj ali manj po občutku, dela pa imam v zadnjih dveh mese... preberi vse
  • 2. 12. 2015

    Torta za mamo

    Posebni ljudje si zaslužijo posebno torto… In ne samo, da je moja mama posebna, je ženska z veliko začetnico. Kako zelo jo imam rada priča dejstvo, da sem ji posvetila eno od svojih tetovaž, za zadnji rojstni dan pa sem jo presenetila z mousse čokoladno tortico. Slednjih ona ne peče, pa če ji še tako podrobno spišem navodila za pripravo ☺. Tudi te ne bo ... preberi vse
  • 20. 11. 2015

    Jackovi poljubčki

    Sem vam že kdaj povedala, kako zelo rada imam izzive? Če so pa povezani s slaščičarstvom, pa sploh ☺. Zna biti, da je to povezano z mojih ovnovskim horoskopskim znakom ☺... Skratka, če se vrnem k izzivu. Sodelavec Gregor, ki sicer ne peče, da ne bo pomote, je ljubitelj (z veliko začetnico) bele čokolade. In, ko je enkrat omenil sladice iz bele čokolade,... preberi vse
  • 13. 11. 2015

    Cheesecake z belo čokolado

    Če imate radi belo čokolado in skuto, potem je tale kombinacija idealna za vas ☺. Cheesecake je zelo hitro pripravljen, ko je v pečici, pa lahko nanj mirno pozabite za 2 uri. No, če ga boste tu in tam pogledali in se vam bo zdelo, da je površina preveč zlato rumena, ga lahko pokrijete z alu folijo in nadaljujete peko. Preliv sem tokrat naredila malo drugače ... preberi vse
  • 5. 11. 2015

    Nežina torta

    Glede na to, da je bila tortica narejena kot rojstnodnevno darilo, sem jo poimenovala kar po slavljenki. Okus torte sem hitro izbrala, več preglavic je bilo z okrasitvijo, saj si je slavljenka na tortici zaželela vesolje, raketo pa kužka in psička v raketi. Kaj pa to? ☺ Po Nežinem odzivu je eksperiment več uspel – ne samo dekoracija, pač pa tudi okus – k... preberi vse
  • 29. 10. 2015

    Jesenska pita z zlatimi lističi

    Kdo pravi, da so buče dobre samo za juhe, rižote,…? ☺ Sladek bučni pire je odlična sestavina za muffine, cheesecake, pa brownije ali pite. Jaz sem se odločila za slednjo; v kombinaciji z borovnicami in za piko na i dodala še 24 karatne zlate lističe. Sem morala preveriti, kako se obnesejo ☺ Tudi po dveh dneh v hladilniku so ostali isti – vlaga jim ... preberi vse
  • 27. 10. 2015

    Muffini s kakijevim pirejem in belo čokolado

    Obožujem kakije! ☺ Ste vedeli, da je njegovo botanično ime Diospyros - hrana bogov in da vsebuje petkrat več vitamina C in kar tridesetkrat več vitamina A kot jabolko? Za lepši ten in mehko kožo, ga je uporabljala že boginja ljubezni in lepote Afrodita, jaz pa sem s kakijevim pirejem na obrazu ☺ pripravila muffine na fotografiji. Glede na to, da je sezona ... preberi vse
  • 23. 10. 2015

    Lahka jogurtova tortica z marelicami

    Velikokrat me sprašujejo, katera od mojih sladic mi je najljubša in na katero sem najbolj ponosna. Vprašanje, na katerega žal ne morem odgovoriti… To je, kot če bi mamo vprašali, kateri od otrok ji je najbolj pri srcu ☺. Če pa moram izbirati med okusi, je tale visoko na lestvici najboljših. Nežna jogurtova krema se odlično dopolnjuje z marelicami (lahko ... preberi vse
  • 16. 10. 2015

    Čokoladno pomarančna torta

    Vedno se razveselim sladic, ki jih nisem še nikoli delala. Tale čokoladno pomarančna torta je moja prva in iskreno, čisti eksperiment, ki pa je po besedah Žane, ki je torto naročila in njenih prijateljev, odlično uspel ☺. Če sem iskrena, sem se ob pripravi te tortice spomnila na dve osebi – moje mame in prijatelja tetovatorja Sergeja. Moja mama namreč p... preberi vse
  • 9. 10. 2015

    Super čokoladni browniji

    Se spomnite “old school” Bronhijev, ki so se tako lepili na zobe, da si lahko v hipu ostal brez zobnih plomb? ☺ Ne vem zakaj ob brownijih asociacija na omenjene bonbone… Mogoče zato, ker morajo biti pravi browniji ravno tako lepljivi, a seveda v nasprotju z Bronhiji mehki, nežni in predvsem sočni. Karamelni preliv je za češnjo na vrhu torte, lahko pa ga... preberi vse

Izdelkov 21 do 30 od skupaj 46

Prednosti nakupa v spletni prodajalni LJUBEZEN NA PRVI UGRIZ: