Perle - XXL (črne)

5,20 €

Ko vaše sladice postanejo pisane, razigrane in navihane. Jedilne perle velike (7 mm) so narejene iz sladkorja in pšeničnega škroba in skorajda ni sladice, kjer jih ne bi mogli uporabiti. Posujete jih lahko na torte, makrone, pecivo, piškote, cake popse, muffine, krofe… Kateri odtenek boste izbrali?  

 

Podrobnosti

Jedilne perle velike (7 mm) iz sladkorja in pšeničnega škroba.

Perle so velike 7 mm in obarvane s kakovostno črno bravo.

Uporaba: lahko jih posujete na čokoladne prelive, ganache, smetano, masleno kremo, sladkorno (tičino) maso. Prepričana sem, da boste perle, tako hitro, kot jih boste kupili tudi uporabili. Če jih boste želeli shraniti, jih pustite v zaprti, originalni embalaži, v hladnem in suhem prostoru.

Količina: 99,22 g

Hranilna vrednost na 100 gramov: energija 396 kcal, ogljikovi hidrati 99 g

Sestavine: dekstroza, maltodekstrin, koruzni sirup, soli maščobnih kislin, naravna smola šelak, umetne arome, jabolčna kislina, tapioka dekstrin, čebelji vosek, barvila E129, E110 in E133 (E129 lahko škodljivo vpliva na aktivnost in pozornost otrok)*

* Barvila se uporabljajo izključno zaradi lepšega videza živil. Največ pomislekov med kritičnimi potrošniki so sprožila barvila E102, E104, E122, E124, E129, potem ko je študijska skupina Univerze v Southamptonu razkrila povezavo med njihovim uživanjem in hiperaktivnostjo otrok (starih tri, osem in devet let), ki so jo opažali starši in učitelji. Dokazi študije so omejeni in niso statistično značilni. Zgoraj našteta barvila so umetno pridobljena in živila obarvajo rumeno, oranžno in rdeče, najpogosteje pa jih najdemo v gaziranih pijačah, piškotih s pomarančnim nadevom, instant juhah in praških za pudinge.

 Lahko vsebujejo sledi glutena, jajc, laktoze, oreščkov in soje.

 

 

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Perle - XXL (črne)

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena