Perle - mini (modre)

3,00 €

Ko vaše sladice postanejo pisane, razigrane in navihane. Jedilne mini perlice (1 mm) so narejene iz sladkorja in koruznega škroba. So brez glutena in primerne tudi za vegetarijance in vegane.

Ste vedeli, da so te mini perlice v Ameriki uporabljali že v 18. stoletju za dekoracijo poročnih tort? Danes skorajda ni sladice, kjer jih ne bi mogli uporabiti. Posujete jih lahko na torte, makrone, pecivo, piškote, cake popse, muffine, krofe… Kateri odtenek boste izbrali?  

 

Podrobnosti

Jedilne mini perlice (1 mm) iz sladkorja in koruznega škroba, primerne tudi za vegetarijance in vegane.

Jedilne mini perlice (1 mm) so narejene iz sladkorja in koruznega škroba. So brez glutena in primerne tudi za vegetarijance in vegane

Uporaba: lahko jih posujete na čokoladne prelive, ganache, smetano, masleno kremo, sladkorno (tičino) maso. Prepričana sem, da boste perle, tako hitro, kot jih boste kupili tudi uporabili. Če jih boste želeli shraniti, jih pustite v zaprti, originalni embalaži, v hladnem in suhem prostoru.

Količina: 48 g

Hranilna vrednost na 100 gramov: energija 390 kcal, ogljikovi hidrati 95 g

Sestavine: sladkor, koruzni škrob, rižev prah, rastlinska maščoba, glukozni sirup, glazirni sredstvi (E 903 in E 904), barvila: lahko so prisotna E102, E 104, E110, E122, E129 (nekatera lahko škodljivo vplivajo na aktivnost in pozornost otrok)*

* Barvila se uporabljajo izključno zaradi lepšega videza živil. Največ pomislekov med kritičnimi potrošniki so sprožila barvila E102, E104, E122, E124, E129, potem ko je študijska skupina Univerze v Southamptonu razkrila povezavo med njihovim uživanjem in hiperaktivnostjo otrok (starih tri, osem in devet let), ki so jo opažali starši in učitelji. Dokazi študije so omejeni in niso statistično značilni. Zgoraj našteta barvila so umetno pridobljena in živila obarvajo rumeno, oranžno in rdeče, najpogosteje pa jih najdemo v gaziranih pijačah, piškotih s pomarančnim nadevom, instant juhah in praških za pudinge.

Pakirano v prostorih, kjer so lahko prisotni tudi oreščki (tudi arašidi), jajca, soja, mleko in mlečni izdelki.

 

 

 

 

 

 

&

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Perle - mini (modre)

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena