Mrvice - trava

6,00 €

Novost na slovenskem tržišču – jedilne mrvice narejene iz krompirjevega škroba, olivnega olja in vode, primerne tudi za vegetarijance in vegane. Omenjene sestavine so izključno iz Velike Britanije, kjer jih tudi izdelujejo. Uporabite jih lahko za dekoracijo tort, muffinov, cake popsov in z njimi svojim sladicam dodate mojstrski pečat. Bele lahko uporabite kot sneg (npr. Frozen torta), zelene kot travo ali mah. Katere boste izbrali? 

 

Podrobnosti

Jedilne mrvice iz naravnih sestavin so primerne tudi za vegetarijance in vegane.

Jedilne mrvice so narejene iz treh naravnih sestavin (krompirjevega škroba, olivnega olja in vode) in so primerne tudi za vegetarijance in vegane. Mrvice so velike približno 1 mm x 10 mm, kompleten proces izdelave – od nabave surovin do končnega izdelka - pa poteka v Veliki Britaniji.

Uporaba: mrvice lahko potresete na poročne ali rojstnodnevne torte, muffine, cake popse… Svetujem vam, da jih na sladico položite tik preden jo postrežete, saj ne marajo vlage in v hladilniku ne bi ostale čvrste in hrustljave. Lahko jih potresete na čokoladne prelive, ganache, smetano, masleno kremo in na sladkorno (tičino) maso. Prepričana sem, da boste mrvice, tako hitro, kot jih boste kupili tudi uporabili. Če boste mrvice želeli shraniti, jih pustite v zaprti, originalni embalaži, v hladnem in suhem prostoru.

Količina: 22 g

Hranilna vrednost na 100 gramov: energija 381 kcal, maščobe 3.0 g

Sestavine: krompirjev škrob, olivno olje, voda, aroma vanilje, sladilo E955

Pakirano v prostorih, kjer so lahko prisotni tudi oreščki.

 

 

 

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Mrvice - trava

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena