Mašnice - enobarvne (srebrne)

7,90 €

Novost na slovenskem tržišču – jedilne mašnice narejene iz krompirjevega škroba, palmovega olja in vode, so primerne tudi za vegetarijance in vegane. Omenjene sestavine so izključno iz Velike Britanije, kjer jih tudi izdelujejo. Uporabite jih lahko za dekoracijo tort, cheesecakov, muffinov in z njimi svojim sladicam dodate mojstrski pečat. Kolekcijo mašnic sestavljajo najbolj modni odtenkiVelike so približno 5,5 cm, v pakiranju je 10 mašnic. Katere boste izbrali? 

 

Podrobnosti

Jedilne mašnice iz naravnih sestavin primerne tudi za vegetarijance in vegane.

Jedilne mašnice so narejene iz treh naravnih sestavin (krompirjevega škroba, palmovega olja in vode) in so primerne tudi za vegetarijance in vegane. Debelina mašnic je približno 0.3 mm, barva je izredno kakovostna, kompleten proces izdelave – od nabave surovin do končnega izdelka pa poteka v Veliki Britaniji.

Uporaba: mašnice zelo preprosto sestavite (natančna navodila so priložena) in že so pripravljene za uporabo. Svetujem vam, da jih na sladico položite tik preden jo postrežete, saj ne marajo vlage in v hladilniku ne bi ostale čvrste in hrustljave. Lahko jih postavite na čokoladne prelive, ganache, smetano, masleno kremo, na sladkorno (tičino) maso pa jih lahko prilepite tudi s kapljico hladne vode. Prepričana sem, da boste mašnice, tako hitro, kot jih boste kupili tudi uporabili. Če boste mašnice želeli shraniti, jih pustite v zaprti, originalni embalaži, v hladnem in suhem prostoru.

Količina: 10 mašnic v pakiranju

Hranilna vrednost na 100 gramov: energija 372,2 kcal, maščobe 1.8 g

Sestavine: krompirjev škrob, palmovo olje, voda, aroma vanilje, sladilo E955, barvila: lahko so prisotna E102, E110, E122, E133, E151 (nekatera lahko škodljivo vplivajo na aktivnost in pozornost otrok)*

* Barvila se uporabljajo izključno zaradi lepšega videza živil. Največ pomislekov med kritičnimi potrošniki so sprožila barvila E102, E104, E122, E124, E129, potem ko je študijska skupina Univerze v Southamptonu razkrila povezavo med njihovim uživanjem in hiperaktivnostjo otrok (starih tri, osem in devet let), ki so jo opažali starši in učitelji. Dokazi študije so omejeni in niso statistično značilni. Zgoraj našteta barvila so umetno pridobljena in živila obarvajo rumeno, oranžno in rdeče, najpogosteje pa jih najdemo v gaziranih pijačah, piškotih s pomarančnim nadevom, instant juhah in praških za pudinge.

Pakirano v prostorih, kjer so lahko prisotni tudi oreščki.

 

 

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Mašnice - enobarvne (srebrne)

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena