Kronice za princeske (zlate)

7,90 €

Novost na slovenskem tržišču – jedilne kronice narejene iz krompirjevega škroba, palmovega olja in vode, so primerne tudi za vegetarijance in vegane. Omenjene sestavine so izključno iz Velike Britanije, kjer jih tudi izdelujejo. Uporabite jih lahko za dekoracijo tort, cheesecakov, muffinov in z njimi svojim sladicam dodate mojstrski pečat. Kolekcijo kronic sestavljajo kronice za princeske in kronice za kraljične. V pakiranju je 10 kronic. Katere boste izbrali? 

 

Podrobnosti

Jedilne kronice iz naravnih sestavin primerne tudi za vegetarijance in vegane.

Jedilne kronice so narejene iz treh naravnih sestavin (krompirjevega škroba, palmovega olja in vode) in so primerne tudi za vegetarijance in vegane. Debelina kronic je približno 0.3 mm, barva je izredno kakovostna, kompleten proces izdelave – od nabave surovin do končnega izdelka pa poteka v Veliki Britaniji.

Uporaba: kronice zelo preprosto sestavite (spnete skupaj) in že so pripravljene za uporabo. Svetujem vam, da jih na sladico položite tik preden jo postrežete, saj ne marajo vlage in v hladilniku ne bi ostale čvrste in hrustljave. Lahko jih postavite na čokoladne prelive, ganache, smetano, masleno kremo in na sladkorno (tičino) maso. Prepričana sem, da boste kronice, tako hitro, kot jih boste kupili tudi uporabili. Če boste kronice želeli shraniti, jih pustite v zaprti, originalni embalaži, v hladnem in suhem prostoru.

Količina: 10 kronic v pakiranju

Hranilna vrednost na 100 gramov: energija 372 kcal, maščobe 1.8 g

Sestavine: krompirjev škrob, palmovo olje, voda, aroma vanilje, sladilo E955,

Sestavine (zlata barva): voda, koruzna moka, konzervans: E202, regulator kislosti: E330, emulgator: sojin lecitin, barvili: E171 in E172.

Pakirano v prostorih, kjer so lahko prisotni tudi oreščki.

 

 

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Kronice za princeske (zlate)

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena