Diamanti - ciklama

10,00 €

“Diamanti so dekletovi najboljši prijatelji,” je nekoč davno zatrdila Marilyn Monroe. A kaj, ko si jih le peščica lahko privošči. Veliko bolj cenovno ugodni so jedilni diamanti. Izdelani so v Veliki Britaniji in skorajda ni sladice, kjer jih ne bi mogli uporabiti. Samo predstavljajte si, kako se bleščijo vaše sladke kreacije (zaročne, poročne in ostale slavnostne torte, muffin, cake popsi…) V pakiranju je 20 diamantov, premer 1 je 10 mm.

 

Podrobnosti

Izdelani so v Veliki Britaniji in skorajda ni sladice, kjer jih ne bi mogli uporabiti. Samo predstavljajte si, kako se bleščijo vaše sladke kreacije (zaročne, poročne in ostale slavnostne torte, muffin, cake popsi…) Uporaba: svetujem vam, da jih na sladico položite tik preden jo postrežete. Lahko jih položite na čokoladne prelive, ganache, smetano, masleno kremo, sladkorno (tičino) maso.

Prepričana sem, da boste diamante, tako hitro, kot jih boste kupili tudi uporabili. Če jih boste želeli shraniti, jih pustite v originalni embalaži in na sobni temperaturi (15° - 25°C).

Količina: 20 diamantov v pakiranju

Hranilna vrednost na 100 gramov: energija 244 kcal

Sestavine: voda, glycerol E422, glukozni sirup, želatina, regulator kislosti E330, konzervans E202 in barvilo E122  (lahko škodljivo vpliva na aktivnost in pozornost otrok)*

Barvila se uporabljajo izključno zaradi lepšega videza živil. Največ pomislekov med kritičnimi potrošniki so sprožila barvila E102, E104, E122, E124, E129, potem ko je študijska skupina Univerze v Southamptonu razkrila povezavo med njihovim uživanjem in hiperaktivnostjo otrok (starih tri, osem in devet let), ki so jo opažali starši in učitelji. Dokazi študije so omejeni in niso statistično značilni. Zgoraj našteta barvila so umetno pridobljena in živila obarvajo rumeno, oranžno in rdeče, najpogosteje pa jih najdemo v gaziranih pijačah, piškotih s pomarančnim nadevom, instant juhah in praških za pudinge.

Pakirani v prostorih, kjer so lahko prisotni tudi oreščki, mleko, soja in sulfiti.

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Diamanti - ciklama

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena