Diamanti

10,00 €

“Diamanti so dekletovi najboljši prijatelji,” je nekoč davno zatrdila Marilyn Monroe. A kaj, ko si jih le peščica lahko privošči. Veliko bolj cenovno ugodni so jedilni diamanti. Izdelani so v Veliki Britaniji in skorajda ni sladice, kjer jih ne bi mogli uporabiti. Samo predstavljajte si, kako se bleščijo vaše sladke kreacije (zaročne, poročne in ostale slavnostne torte, muffin, cake popsi…) V pakiranju je 20 diamantov, premer 1 je 10 mm.

 

 

Podrobnosti

Jedilni diamanti za luksuzen videz vaših sladic.

 

Izdelani so v Veliki Britaniji in skorajda ni sladice, kjer jih ne bi mogli uporabiti. Samo predstavljajte si, kako se bleščijo vaše sladke kreacije (zaročne, poročne in ostale slavnostne torte, muffin, cake popsi…) Uporaba: svetujem vam, da jih na sladico položite tik preden jo postrežete. Lahko jih položite na čokoladne prelive, ganache, smetano, masleno kremo, sladkorno (tičino) maso.

Prepričana sem, da boste diamante, tako hitro, kot jih boste kupili tudi uporabili. Če jih boste želeli shraniti, jih pustite v originalni embalaži in na sobni temperaturi (15° - 25°C).

Količina: 20 diamantov v pakiranju

Hranilna vrednost na 100 gramov: energija 244 kcal

Sestavine: voda, glycerol E422, glukozni sirup, želatina, regulator kislosti E330, konzervans E202

Pakirani v prostorih, kjer so lahko prisotni tudi oreščki, mleko, soja in sulfiti.

 

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Diamanti

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena