Čokoladni srčki - srebrni

8,00 €

Naj bo valentinovo vsak dan! Polepšajte svoje sladke mojstrovine s čokoladnimi srčki, ki so odlična izbira za poročne torte in ostale romantične sladice. Pod hrustljavim sladkornim ovojem se skriva kakovostna temna čokolada. Izdelani so v Italiji in vredni greha. Razvajajte sebe in svoje goste.

 

Podrobnosti

S sladkorjem obloženi čokoladni srčki.

Slastni čokoladni srčki so odlična izbira za poročne torte in ostale romantične sladice. Veliki so 1.75 cm in so brez glutena. Pod hrustljavim sladkornim ovojem se skriva kakovostna temna čokolada. Izdelani so v Italiji in zelo okusni.

Uporaba: lahko jih postavite na čokoladne prelive, ganache, smetano, masleno kremo in na sladkorno (tičino) maso. Prepričana sem, da boste čokoladne srčke tako hitro, kot jih boste kupili tudi uporabili. Če jih boste želeli shraniti, jih pustite v zaprti, originalni embalaži, v hladnem in suhem prostoru.

Količina: 100 g

Sestavine: sladkor, kakavovo maslo (13,8 %), kakav v prahu (9,2 %), kakavova pasta (6,1 %), rižev škrob, koruzni škrob, gumi arabikum, arome, emulgator, sojin lecitin, živalska želatina, karnauba vosek, barvilo E174

Pakirano v prostorih, kjer so lahko prisotni tudi oreščki.

 

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Čokoladni srčki - srebrni

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena