Cake pops oblivi - bel z aromo mete

4,50 €

Razveselite otroke, družinske člane ali prijatelje in jih presenetite z mini tortico na palčki. Beli sladkorni gumbki z aromo mete so narejeni iz palmovega olja, sirotke v prahu in mleka. Izdelani so v Združenih državah Amerike in sila preprosti za uporabo.

 

Podrobnosti

Sladkorni gumbki z aromo mete za glaziranje cake popsov.

Beli sladkorni gumbki z aromo mete so narejeni iz palmovega olja, sirotke v prahu in mlečnih delcev. Izdelani so v Združenih državah Amerike in zelo preprosti za uporabo. Uporabite jih lahko za glaziranjecake popsov – za posebne priložnosti

Uporaba: sladkorne gumbke lahko raztopite na dva načina – v mikrovalovni pečici ali nad paro.

Če se odločite za mikrovalovno pečico, jih raztopite na srednji temperaturi. Po 30 sekundah topljenja obliv premešajte in po potrebi ponovite postopek, da bo obliv tekoč, brez koščkov.

Če se odločite za topljenje nad paro potrebujete večjo in manjšo posodo. V večjo dajte malo vode in počakajte, da začne vreti. Nato v večjo posodo položite manjšo s sladkornimi gumbki in neprestano mešajte, da se obliv raztopi. Ko je tekoč in brez koščkov, je pripravljen za glaziranje.

Ko je obliv raztopljen, lahko začnete glazirati cake popse (ti morajo biti pred glaziranjem dobro ohlajeni). Če vam po končanem delu obliv ostane, ga shranite, saj ga lahko ponovno uporabite. V tem primeru ga dajte v posodico, dobro zaprite in ga hranite v suhem in temnem prostoru.

Količina: 340 g

Hranilna vrednost na 100 gramov: energija 543 kcal, maščobe 30 g, beljakovine 1.3 g, ogljikovi hidrati 68 g

Sestavine: sladkor, delno hidrogenirano palmovo olje, reducirana sirotka v prahu, polnomastni in nemastni suhi mlečni deli, sojin lecitin, sol, naravne in umetne arome 

Pakirano v prostorih, kjer so lahko prisotni tudi oreščki, mleko in soja.

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Cake pops oblivi - bel z aromo mete

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena