Bleščice - mini kristali (roza)

5,90 €

Naj se sveti! Jedilne bleščice (veliki kristali) bodo vašim sladicam dodale kanček blišča in glamurja. Ker so narejene iz maltodekstrina (kompleksen ogljikov hidrat visoke kakovosti pridelan iz koruznega škroba - brez GSO), so primerne tudi za vegetarijance in vegane. So brez glutena in izdelane v Veliki Britaniji. Posujete jih lahko na torte, makrone, pecivo, piškote, cake popse, muffine, čokolado, krofe… Odlična izbira torte s Frozen tematiko. Kateri odtenek boste izbrali?

 

Podrobnosti

Jedilne bleščice brez glutena in GSO, primerne tudi za vegetarijance in vegane.

Jedilne bleščice brez glutena in GSO, primerne tudi za vegetarijance in vegane. Jedilne bleščice so narejene iz maltodekstrina (kompleksen ogljikov hidrat visoke kakovosti pridelan iz koruznega škroba - brez GSO) in primerne tudi za vegetarijance in vegane. So brez glutena in izdelane v Veliki Britaniji.

Uporaba: svetujem vam, da jih na sladico posujete tik preden jo postrežete, saj ne marajo vlage in bi se v hladilniku raztopile. Lahko jih posujete na čokoladne prelive, ganache, smetano, masleno kremo, sladkorno (tičino) maso. Če je treba, jih lahko tudi prilepite – s pomočjo jedilnega lepila, nikakor pa ne z vodo, saj se bodo bleščice stopile. Prepričana sem, da boste bleščice, tako hitro, kot jih boste kupili tudi uporabili. Če jih boste želeli shraniti, jih pustite v zaprti, originalni embalaži, v hladnem in suhem prostoru.

Količina: 4 g

Hranilna vrednost na 100 gramov: energija 380 kcal, ogljikovi hidrati 9.5 g

Sestavine: maltodekstrin, modificirani škrob, barvila: lahko so prisotna E102, E104, E110, E122, E129 (nekatera lahko škodljivo vplivajo na aktivnost in pozornost otrok)*

* Barvila se uporabljajo izključno zaradi lepšega videza živil. Največ pomislekov med kritičnimi potrošniki so sprožila barvila E102, E104, E122, E124, E129, potem ko je študijska skupina Univerze v Southamptonu razkrila povezavo med njihovim uživanjem in hiperaktivnostjo otrok (starih tri, osem in devet let), ki so jo opažali starši in učitelji. Dokazi študije so omejeni in niso statistično značilni. Zgoraj našteta barvila so umetno pridobljena in živila obarvajo rumeno, oranžno in rdeče, najpogosteje pa jih najdemo v gaziranih pijačah, piškotih s pomarančnim nadevom, instant juhah in praških za pudinge.

Pakirano v prostorih, kjer so lahko prisotni tudi oreščki.

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Bleščice - mini kristali (roza)

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena